آنتی اکسیدان ها: آنتی اکسیدان های موجود در انار می تواند به محافظت از معده در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک کند.
برترین مقاله ها طرز تهیه لواشک صنعتی خواص پوست انار برای دیابت تعبیر خواب انار برای زن باردار طرز تهیه لواشک خانگی خواص آب انار برای پوست تهیه انار در تابستان خواص آب انار برای واژن طبع انار انار برای کودکان فسنجون با گوشت تکه ای
در حالی که نوشیدن آب این میوه تاثیرات عصاره انار را بر روی رحم ندارد. بنابراین خوردن این میوه یا نوشیدن آب آن، در دوران بارداری خطری ایجاد نمی کند.
پیراهن مخمل دخترانه شیک؛ با این مدل ها دخترتون رو به ستاره مجلس تبدیل کنید
پلی فنل ها: انار منبع غنی پلی فنل ها است که به کاهش التهاب و قرمزی پوست کمک می کند.
افزایش آهن: انار منبع غنی آهن است که می تواند به جلوگیری از کم خونی در زنان
دانه های انار حاوی خواص ضد باکتریایی قوی و خواص ضد التهابی است که به کاهش مشکلات مربوط به معده مانند اسهال، اسهال خونی و بیماری وبا کمک می کند. وجود ترکیبات فعال زیستی، آنتی اکسیدان ها و اسید پونیسیک در این میوه برای درمان التهاب روده مفید بوده و با عفونت های باکتریایی مبارزه می کند.
تحقیقات نشان داده است که مصرف انار تشکیل پلاک در دندان را تا ۳۲ درصد کاهش می دهد.
مطالعات همچنین نشان داده اند که مصرف روزانه ۲۵۰ میلی لیتر آب انار، برای بیش از سه ماه نشانگرهای التهاب را در بدن تا حدود یک سوم کاهش می دهد. در ادامه مقاله در خواص انار طب اسلامی نشریه جهان شیمی فیزیک توضیحات بیشتری در رابطه با خواص انار ارائه می گردد لطفا همراه ما باشید.
درمان اسهال: انار در طب سنتی برای درمان اسهال استفاده می شود.
پوست انار ضخیم و چرمی بوده و دانههای آن در داخل حفرههایی غشایی قرار دارند. دانههای انار، بخش خوراکی میوه هستند و طعمی ترش و شیرین دارند.
پتاسیم: انار منبع غنی پتاسیم است که به جلوگیری از گرفتگی عضلات و حفظ تعادل الکترولیت ها در بدن کمک می کند.
انار دارای ارقام و گونههای مختلفی است که در رنگ، طعم، اندازه و شکل با یکدیگر تفاوت دارند. برخی از ارقام معروف انار در ایران عبارتند از:
افزایش گلبولهای قرمز خون: انار به دلیل داشتن آهن، میتواند به افزایش گلبولهای قرمز خون و پیشگیری از کمخونی کمک کند.